Vrijwilliger van het jaar 2018

14 november 2018

Zoals bekend, konden er kandidaten genomineerd worden voor de felbegeerde eretitel 'Vrijwilliger van het jaar'! De vrijwilligers die de meeste nominaties hebben gekregen, zijn:

Tonny te Koppel
Ondanks zijn gezondheid doet Tonny nog steeds erg veel voor de vereniging. Tonny zet zich al jaren enorm in voor het onderhoud van de banen en het tenniscomplex. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden in de kantine, waar hij met plezier bardiensten draait!

Yolanda Gerritse
Yolanda is in 2007 gestart als voorzitter van de jeugdcommissie binnen onze vereniging. In 2012 heeft zij het stokje overgedragen en ging ze als secretaris aan de slag in het bestuur. Ondanks dat Yolanda geen 'vaste taken' meer heeft, is zij nog steeds heel betrokken en actief in de organisatie van losse evenementen!

Jaap Spoor
Ook Jaap is al heel wat jaren actief binnen onze vereniging. Is het niet als bestuurslid, dan wel als vrijwilliger kantine- of onderhoud. Jaap zet zich met ziel en zaligheid in voor onze vereniging en is altijd bereid om te helpen (halfjaarlijkse schoonmaak, een kantinedienst overnemen, neemt de inkoop voor zijn rekening)!

Hoe en op wie stemmen jullie?
Omdat Yolanda ook genomineerd is, is het fair om het tellen van de stemmen door een ander uit te laten voeren. Zet de naam van de kandidaat waarop je wilt stemmen in een mail en stuur deze vóór 15 november a.s. naar Evelien Temmink. Het mailadres van Evelien is [email protected]. Namens de kandidaten alvast bedankt voor je stem!

Clubavond
Op 30 november a.s. wordt tijdens de clubavond de vrijwilliger van het jaar 2018 bekend gemaakt. Naast de kandidaten en de kampioensteams heet het bestuur natuurlijk ook alle leden inclusief partner welkom.

Het zou fijn zijn als je vóór 28 november a.s. via de mail aan Saskia Kleinluchtenbeld laat weten of je (met of zonder partner) komt. Het mailadres van Saskia is [email protected]. Het belooft weer een gezellige avond te worden!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 5J
7151 MD Eibergen