2e Nieuwsflits april 2024

19 april 2024


Beste leden,

Een volle update maar wel met veel belangrijke informatie. Lees hem dus goed door.

ALV 27 mei
Noteer hem alvast in je agenda, vanaf 19:30 uur starten we. Meer informatie volgt volgende week.

Belangrijke oproep:
We zijn nog heel hard op zoek naar een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester is niet meer verkiesbaar dus vanaf eind mei komt deze plek vrij. Wil jij eraan bijdragen dat we een volledig bestuur hebben en heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Stefan Ormel ([email protected]).

Informatie appgroep
Om jullie beter en sneller te voorzien van belangrijke informatie over (club)nieuws, clubactiviteiten, toernooien en competitie o.a. hebben we een appgroep gemaakt (waarin alleen beheerders berichten kunnen plaatsen).

Link naar appgroep:
https://chat.whatsapp.com/FCuuGzcpxb5BfacO2yl3yo 

Rookvrij park
In navolging van vele andere verenigingen en ook het advies van het NOC*NSF hebben wij besloten om ons park ook rookvrij te maken. Dit zal met ingang van 1 september 2024 zijn. De komende maanden zullen er bordjes op het park hierover opgehangen worden.

Elektronische toegang
Vanaf volgende week donderdag 25 april kunnen we het clubgebouw in d.m.v. een code in de clubapp. Er zal een overgangsperiode zijn waarin de sleutel nog te gebruiken is.

Via deze link de uitleg over hoe dit systeem werkt:
https://www.tvmallumsemolen.nl/instructie_elektronische_toegang_clubgebouw 

Padelbanen
Het is nog heel even geduld hebben voor de 2 nieuwe padelbanen er liggen. Tot die tijd willen wij wel aan alle leden vragen om rekening te houden met elkaar. We zien dat sommige leden 3/4x per week tijdens de 'piekuren' spelen maar we horen ook dat sommige er helemaal niet tussen kunnen komen. Dus onze vraag, houd aub een klein beetje rekening met elkaar zodat iedereen op de baan kan staan.

Tennistrainer
Na de meivakantie zal Jerry Renskers, die tot op heden padellessen verzorgde, de tennislessen over gaan nemen van Jacco. Jacco heeft namelijk aangegeven te willen stoppen binnen de vereniging.
We willen Jacco bedanken voor de lessen die hij heeft gegeven en we wensen Jerry veel plezier en succes!

Met sportieve groet,
 
Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468