Instructie elektronische toegang clubgebouw

Gewijzigde toegang park en clubgebouw

De toegang van ons park is gewijzigd. De poort van ons park hoeft niet meer worden afgesloten met de sleutel in het slot. Enkel de poort sluiten met het dagslot is voldoende.

Afgelopen weken zijn door een groep technische vrijwilligers samen met Heming Installatietechniek de voorbereidingen getroffen voor elektronische afsluiting van ons clubgebouw.

Op onderstaande foto is te zien dat er een z.g.n. ‘paslezer met toetsenpaneel’ (zie nr. 1) is geplaatst. En de deurkruk (nr. 2) wordt rond 25 april vervangen door een deurknop.

 

Nieuwe procedure voor toegang

Vanaf 25 april 2024 is de toegangsdeur van onze club niet meer met de sleutel af te sluiten.

Doordat de deurkruk is vervangen door een knop, kan het dagslot ook niet meer worden gebruikt. (Tijdelijk (!) is het nog mogelijk om het dagslot te bedienen met de sleutel, maar dit zal na de inleerperiode (ong. 1 maand) niet meer kunnen).

KNLTB-Clubapp

Gebruik jij de Clubapp al?  

De KNLTB-Clubapp is een steeds belangrijker middel om informatie tot je te nemen op je smartphone. Zo volgen velen van ons het ClubNieuws, agenda, bardienst, reserveren van de tennis- of padelbanen, invullen/volgen van de uitslagen van competitiewedstrijden of het vinden van een speelmaatje.

Mocht je de KNLTB-ClubApp nog niet gebruiken en dit toch graag willen, klik dan hier voor meer informatie.

Waar vind ik de Toegangscode?

  • Ook voor de toegang tot ons park kunnen we nu de KNLTB-ClubApp gebruiken. Er is een functie geactiveerd, die zorgt dat er een toegangscode wordt gegenereerd, die wekelijks wordt gewijzigd.  Open de KNLTB-ClubApp
  • Klik op het menu ‘Home’ (zie 1)
  • De actuele Toegangscode verschijnt vervolgens in je scherm (zie 2)  

Door deze toegangscode in te voeren op het toetsenpaneel van de paslezer, zal het dagslot ontgrendelen en kun je het clubgebouw betreden.  

Overbrugging vergrendeling door kantinevrijwilligers

Barvrijwilligers hebben de mogelijkheid de toegangsdeur tijdens de bardienst de ontgrendelen. Hiervoor wordt een aparte instructie verstrekt aan deze vrijwilligers.  

Met onderstaande instructievideo wordt het nog even goed toegelicht door

instructievideo electronische toegang clubgebouw

 

Mocht je vragen hebben over de toegang, dan kun je contact opnemen via het mailadres [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468