KNLTB-ClubApp

 

KNLTB-ClubApp

Waarom?
We willen de communicatie via minder kanalen laten lopen, zodat alle leden weten waar nieuws en informatie is te vinden. Voortaan vind je de juiste informatie op de website en op de ClubApp.
Het beheer van beide omgevingen is eenvoudig doordat ze aan elkaar zijn gekoppeld. Nieuws en inhoud wordt altijd op beide media gesynchroniseerd.
Door gebruikmaking van minder kanalen kunnen we meer leden bereiken. Enige voorwaarde is dat de leden minimaal één van beide toepassingen gebruiken. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de leden zelf.


 
Wat is de ClubApp?
De KNLTB-ClubApp is een App, die je op je Smartphone of tablet kunt installeren. De App wordt door de KNLTB ter beschikking gesteld en kan door alle leden worden gebruikt, omdat we hiervoor een bedrag per maand betalen aan de KNLTB.
Meer informatie over de ClubApp vind je via onderstaande link:
https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/knltb-clubapp/

De nieuwe website en ClubApp bevatten de volgende informatie:

  • Algemeen (voor iedereen zichtbaar):

    • Nieuws, Clubkalender, ClubInfo , Ledenadministratie (nieuwe leden, tarieven, lessen, afmelden))

  • MijnClub (zodra je ingelogd bent):

    • Bardienst, Maatjes, Afhangen, Competities, Toernooien

 
Hoe?
Voortaan gebruiken we alleen nog maar de website www.tvmallumsemolen.nl en de KNLTB-ClubApp. Beide toepassingen worden tegen een vergoeding per lid, beschikbaar gesteld door de KNLTB. Het enige dat we zelf moeten doen is inhoud (nieuws, activiteiten, info, ..) plaatsen. Hiervoor is een werkgroep bezig om het beheer hiervan vorm te geven.
Nieuwsbrieven  zullen voortaan nog minimaal worden verstuurd, om het aantal nieuwskanalen echt te beperken. Facebook wordt ook beperkt gebruikt, omdat we merken dat hier maar een klein aantal leden nog actief gebruik van maakt. Overigens werkt Facebook wel goed als we mensen buiten de vereniging willen bereiken.
 
In gebruikname ClubApp
Volgens onderstaande instructie kun je de KNLTB-ClubApp gebruiken

  • Controleer je Profielgegevens ([Mijn Profiel]) en indien nodig wijzig je emailadres en telefoonnummer. (p.s. je kunt instellen of deze informatie zichtbaar is voor andere leden of niet d.m.v. de optie [zichtbaar voor alle leden])

  • Een belangrijke tip bij het resetten van het wachtwoord staat in de volgende link: https://support.knltb.club/support/solutions/articles/77000496212-tips-bij-inloggen-de-mobiele-clubapp
  • Bij [App-instellingen] kun je instellen of je notificaties wil ontvangen voor Nieuws, Agenda-events, Mijn diensten) en hoe lang van tevoren.

 


We hopen met de invoering van de ClubApp een volgende stap bij onze vereniging te kunnen maken.

Wanneer iedereen mee doet, kunnen we iedereen bereiken en vergroot dit de kwaliteit van de communicatie in onze vereniging.
 

Mocht je een vraag hebben, benader ons dan gerust ([email protected]).
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468