Baan gebruiken als niet-lid

De baan gebruiken als niet-lid?

Zin om tennis of padel te spelen? Ook voor niet-leden is het mogelijk om gebruik te maken van de banen, bijvoorbeeld met je vriendengroep of als bedrijfsuitje. Maar misschien wel je het gewoon eens een keertje proberen om te tennissen of te padellen.

Introducé:
Leden kunnen nieuwe leden introduceren. De introducé mag 2 keer gratis spelen samen met een lid van de vereniging. Na de 2e keer willen wij dat de introducé zich aanmeldt als lid of een dagpas koopt om te kunnen spelen. Wel geldt dat bij volledig bezette banen leden voor introducées gaan.

Dagpas:
Voor incidenteel gebruik kan je een dagpas kopen. Voor het gebruik van de dagpas geldt dat er minimaal één lid van de vereniging mee doet. De kosten van een dagpas zijn € 5,00 per persoon per dag. Voor de aankoop van een dagpas stuurt het lid van de vereniging een e-mail naar: [email protected]. Het lid van onze vereniging ontvangt een bevestiging en ontvangt achteraf een factuur. De bevestiging is het bewijs dat u gebruik kunt maken van de baan.

Clinic of toernooitje:
Iets organiseren met tennis of padel voor een groep? Bijvoorbeeld een toernooitje, sportieve familiedag, bedrijfsactiviteit of vriendenuitje? Voor de mogelijkheden voor groepen vanaf 2 personen stuurt u een e-mail naar: [email protected]. De kosten zijn afhankelijk van het aantal banen dat u huurt, eventueel gebruik van materialen, eventueel inhuur van een trainer/begeleider en het gebruik van de kantine.

Baan huren:
Er bestaat de mogelijkheid om een baan te huren tijdens de daluren (op alle dagen tussen 10.30 en 18.30 uur). Het tarief voor het huren van een baan (tennisbaan en/of padelbaan) is € 25,00 per uur inclusief materiaal. Voor het huren van een baan stuurt u een e-mail naar: [email protected]. Na een bevestiging is de verhuur definitief. U ontvangt achteraf een factuur.

Wilt u bij het huren van een baan of het organiseren van een clinic/toernooitje ook gebruik maken van de kantine dan is dat mogelijk (rekening houdend met de verkregen drank- en horecavergunning).

Mocht u van deze gelegenheid gebruik willen maken dan vragen wij u dit, zo concreet mogelijk omschreven, te melden bij uw verzoek.

Iedereen die speelt op de banen van TV Mallumse Molen houdt zich aan het baanreglement en volgt de aanwijzingen van bestuursleden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468