Even voorstellen… de Sponsorcommissie

Even voorstellen… de Sponsorcommissie  

Graag vertel ik jullie iets over wat de sponsorcommissie de afgelopen periode heeft gedaan en wat er nog in het vat zit. Maar eerst stel ik de vier mannen en mezelf graag aan jullie voor:  

Bob ten Vergert – sponsorcontacten

Bart van Moorsel – administratie, financiën en contracten

Jeroen Bennink – PR en communicatie en sponsorcontacten

Gerrien van Leeuwen - PR en communicatie

Roy Verhoeven – ondersteuning en uitvoering  

Diemer Harbers - administratie en clubtenues

 

Goed een jaar geleden startten ze met een lijst met een tiental sponsoren. Ze waren ervan overtuigd dat er meer ondernemers te interesseren waren om sponsor te worden van onze mooie vereniging. We konden de inkomsten ook erg goed gebruiken voor de vernieuwing van ons park en clubhuis . Ze ontwikkelden 3 sponsorpakketten: goud (o.a. baansponsor), zilver (o.a. doeksponsor) en brons (o.a. kleedkamer en ledscherm) en een sponsorpakket voor de padelarena.  

Voor de precieze inhoud van de pakketten verwijs ik jullie graag naar de brochure. Er zijn nog enkele pakketten beschikbaar, dus neem gerust contact op met Bob of een van de andere sponsormannen voor meer informatie ([email protected]).  

Bob, zelf ook ondernemer, zocht contact met verschillende ondernemers in de regio. Zijn vader John ondersteunde hem en hielp hem ook aan de nodige contacten. Uiteindelijk resulteerde de inspanningen van bovengenoemde mannen samen in een lijst van in totaal 44 sponsoren.  

Zelf waren ze ook positief verrast over de bereidheid van de verschillende ondernemers om, in deze voor vele ondernemers lastige periode, de vereniging financieel te willen ondersteunen. Als vereniging zijn we daar dan ook heel erg dankbaar voor. Dus kijk eens om je heen als je op de baan staat en kijk eens naar de namen op die mooie doeken, de padelkooi, in de kleedkamers en op het ledscherm. Deze ondernemers, onze sponsors, verdienen zeker jullie aandacht.  

Naast de genoemde sponsoren zijn er ook sponsoren die een toernooi sponsoren. Dit kan op verschillende manieren. De naam van het bedrijf kan verbonden worden aan het toernooi, maar ook kunnen er prijzen ter beschikking worden gesteld. Vaak leveren hier diverse doeksponsoren ook een extra bijdrage. Als je mee hebt gedaan aan de clubkampioenschappen en de loterij, dan heb je ervaren dat er heel wat prijzen gesponsord zijn.  

De sponsorcommissie is overigens nog niet klaar, want er is een sponsorbord voor bij de ingang van het park in de maak. Hierop komen alle namen van de goud, zilver en padelsponsoren. De bronzen sponsoren zien jullie terug op een bord bij de ingang van het clubgebouw en op de led schermen in het clubhuis. Ook gaat de sponsorcommissie, zodra het kan, een sponsoravond organiseren om zo de sponsoren te bedanken en onderling met elkaar in verbinding te brengen.  

Nu jullie weten wie de gezichten zijn achter de sponsorcommissie wordt het tijd om de door hen gecontracteerde sponsors beter te leren kennen en in het zonnetje te zetten. Ik heb de eer om ze allemaal te mogen interviewen en heb al wat leuke vragen bedacht, dus houd de nieuwsberichten in de gaten!  

 

Sportieve groet,

 

Gerrien

 

Contactgegevens sponsorcommissie:

Email: [email protected]

Voor direct contact, zie de verenigingscontacpagina.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468