Autobedrijf Grooters

GrootersAutobedrijf Grooters Eibergen B.V.
Haaksbergseweg 2
7151 AS Eibergen
0545-471313
www.grooters.nl


Geschreven door Gerrien van Leeuwen.

Een paar maand terug ging ik langs bij autobedrijf Grooters met mijn toenmalige Peugeot 3008. Ik wilde de auto verkopen en ontmoette Jan Willem Grooters. Hij nam de auto op, zonder vooraf gemaakte afspraak, en dezelfde dag gaf hij zijn prijs al door. Snelle en goede service. Ik maakte meteen van de gelegenheid gebruik om te vragen om een interview. Hij gaf aan de vragen graag per mail te ontvangen en te beantwoorden. Ook nu had ik binnen korte tijd een reactie terug.

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Onderhouden en verkopen van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfsauto’s, alles met een persoonlijke tint.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
Samen met mijn vader (Wim) ben ik eigenaar van het bedrijf. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Dit kan het ene moment een auto verkopen zijn om het volgende moment een elektrische storing op te lossen.

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
Eigenlijk ben ik er al op jonge leeftijd zo ingerold. Van jongs af aan werkte ik de vrije momenten (eerst voornamelijk op zaterdag) in ons bedrijf. Van auto’s wassen tot helpen bij de benzinepomp, alles heb ik in ons bedrijf wel gedaan.

Waar ben je het meest trots op?
Op mijn vriendin (Heidi), onze kinderen (Floris en Jasmijn) en op het hele team wat bij ons werkt. Verder werk ik samen met mijn vader, dit gaat eigenlijk altijd in goede harmonie.  

Wat is je grootste wens?
Dat we allemaal gezond blijven.

Wat is je grootste uitdaging?
Personeel vinden. Gelukkig hebben we op dit moment alle plekken gevuld, maar vorig jaar hebben we er veel moeite in moeten stoppen om goed personeel te vinden.

Wat maakt dat je sponsor bent geworden van TVMM?
We proberen voornamelijk mooie clubs binnen de gemeentegrenzen te sponsoren. Ook heb ik zelf vroeger bij TVMM tennis gespeeld, hierdoor heb je er toch meer gevoel bij.

Tennis je zelf ook?
Nee op dit moment tennis ik niet. Hier ben ik al lang geleden mee gestopt. 
Ik probeer wel regelmatig sportief bezig te zijn. Zo ga ik naar de sportschool, loop ik regelmatig hard en zit zeker 1x per week op de mountainbike of racefiets.

Heb je weleens gepadeld? Zo ja, wat vind je ervan?
Nee, ik heb nog nooit gepadeld. Ik hoor er wel veel goede verhalen over en begrijp ook dat dit een gunstige invloed heeft op de ledenaantallen. Mooi om te zien dat deze vernieuwing leden trekt, hier moet je het als club toch van hebben.

Dit wil ik graag nog even kwijt aan de leden van TVMM…
Blijf lekker sportief deze leuke sport beoefenen! Niet onbelangrijk: ook gezellig nazitten na een potje tennis/padel!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468