Moon Touch Healing

Moon Touch HealingMoon Touch Healing
Marije Vaanhold
Beukenlaan 44
7151 XJ Eibergen
06-53471560 (Whatsapp ook mogelijk)
www.moontouchhealing.nl
[email protected]


Geschreven door Gerrien van Leeuwen.

De afgelopen maanden hebben we ook een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, waaronder ook Marije Vaanhold. Nu is zij niet alleen een nieuwe sponsor, maar ook pas sinds juli 2022 gestart met haar eigen praktijk. Hoe leuk dan ook om kennis te maken met deze nieuwe sponsor en wat meer te weten te komen over haar praktijk.

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Praktijk voor innerlijke rust en balans voor mens en dier.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
“Ik ben de eigenaresse en behandelaar holistische therapie”, legt Marije uit. “Ik geef verschillende soorten behandelingen, zoals reiki en pranic healing voor mensen en dieren aan huis of op afstand. Deze behandelingen kunnen helpen bij de meest uiteenlopende klachten, zowel fysiek als mentaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rug- of nekklachten, maar ook klachten door stress of burn-out. Ook ondersteun ik vrouwen bij hun zwangerschap. Voor dieren kun je denken aan dieren die niet lekker in hun vel zitten, angstig zijn of die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het herstellen na een operatie.”
Voor meer informatie verwijst Marije graag naar haar website (www.moontouchhealing.nl) waarop nog meer te lezen valt over haar, haar praktijk en de ervaringen van een aantal van haar cliënten. 

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
“Nee, heel vroeger wilde ik banketbakker of archeoloog worden”, vertelt Marije. “Ik ben nog altijd erg geïnteresseerd in geschiedenis. Uiteindelijk ben ik echter op de huishoudschool beland. Ik koos daar voor de richting verzorging. Vandaaruit liep ik stage als assistent in de praktijk van een huisarts, apotheek en tandarts. Dat laatste vond ik zo leuk, dat ik koos voor een functie als tandartsassistente.” 
Inmiddels werkt ze al bijna 10 jaar bij mondzorg Bijlsma in Diepenheim. Ze start al vroeg en als haar man niet thuiswerkt, gaat ze in de lunchpauze op en neer naar huis om haar vier Golden Retrievers uit te laten. Uit liefde voor haar honden is ze gestart met een cursus pranic healing. Deze behandelmethode is ontwikkeld door een wetenschapper en trok haar direct aan. Ze is, zoals ze zelf zegt – en ik kan dat beamen – geen zweverig type. Al gaan de behandelingen die zij geeft wel uit van de gedachte/overtuiging dat er meer is tussen hemel en aarde. 

Waar ben je het meest trots op?
“Te zien en horen hoe blij mens en dier zijn met het resultaat van mijn behandelingen”, zegt Marije. “Hoe fijn is het om iemand van zijn nekklachten en hoofdpijn af te kunnen helpen. Meer rust in het hoofd en ontspanning in het lijf te kunnen brengen.” Ook vertelt ze over een asielhond die nare ervaringen had gehad en daardoor erg angstig was geworden. Inmiddels heeft hij meer zelfvertrouwen en voelt hij zich ook beter en veiliger in grotere groepen. 
“Laatst zei een cliënt tegen mij ‘de één gaat eens per 2 maand naar de schoonheidsspecialiste en ik ga graag naar jou’, dat maakte me wel trots”, glimlacht Marije. 

Wat is je grootste wens?
“Fulltime met mijn praktijk aan de slag te kunnen zijn en verder uit te breiden met ontspanningsmassages. Eind januari heb ik ook mijn reiki master en dan hoop ik in de toekomst ook reiki master deel 2 te doen, zodat ik zelf mensen reiki kan leren geven”, vertelt Marije vol enthousiasme.

Wat is je grootste uitdaging?
Ze legt uit dat haar grootste uitdaging op dit moment is om een goede balans te houden tussen haar werk als tandartsassistente, privé en het verder opzetten van haar praktijk.

Wat maakt dat je sponsor bent geworden van TVMM?
“Jij”, antwoordt ze direct. Ter toelichting, Marije is een vriendin van mij en bij een gezellige borrel bij haar thuis vertelde ik over mijn activiteiten voor de sponsorcommissie. Ze was meteen geïnteresseerd en ik heb haar in contact gebracht met Bob. En zo zitten we vervolgens aan tafel, bij sponsor De Klok, in een interview setting. Hoe leuk! 

De interesse voor sponsoring van TVMM werd mede gevoed doordat ze met haar man afgelopen jaar zelf weer is begonnen met tennissen. Ze vinden het beiden erg leuk en dragen de club een warm hart toe. Daarnaast draagt sport bij aan het gezond houden van lichaam en geest. En last but not least kan ze ook wel iets naamsbekendheid gebruiken voor haar net nieuw opgezette praktijk. 

Tennis je zelf ook?
“Ja, vroeger heb ik ook getennist en sinds afgelopen jaar heb ik dat weer opgepakt met mijn man en ben ik lid geworden van TVMM. Ik dubbel het liefste. Het is ook even een momentje voor ons tweeën en - gezien geen tennisbal veilig zou zijn - even zonder honden”, lacht Marije.

Wat vind je van padel?
“Ik heb het één keer gedaan en vond het heel erg leuk om te doen. Het is wel even wennen. Je vervalt snel in je tennisslag. Mijn man was zo enthousiast dat hij al wel 2 padelrackets heeft aangeschaft.”

Dit wil ik graag nog even kwijt aan de leden van TVMM…
Geniet van het leven en pluk de dag!
Yesterday is history
Tomorrow is a mystery
But today is a gift
That’s why it’s called ‘present’

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468