C. Nederhoff Schilderwerken

Nederhoff SchilderwerkenC. Nederhoff Schilderwerken
0545-842507
06-51768784
[email protected]


Geschreven door Gerrien van Leeuwen.

Corr en ik hebben eerst via de mail contact gehad. Ik mocht hem altijd bellen, maar dan wel graag ’s avonds. Hij stuurde alvast zijn antwoorden op mijn vragen mee. Enigszins nieuwsgierig naar deze druk bezette man heb ik even gegoogled en al snel zag ik op zijn Facebook account van de zaak hele mooie plaatjes langskomen van strak gelakte deuren en gesauste muren en plafonds. Sommige antwoorden op de vragen, maakten dat ik toch wel iets meer wilde weten, dus heb ik Corr gebeld. Hieronder lezen jullie het verslag hiervan.

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Nederhoff staat voor een eerlijke prijs en goede kwaliteit.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
Corr heeft een eenmanszaak en is dus uitvoerend eigenaar. Hij doet alles zelf, maar werkt ook graag samen met Peter Schilderwerken. Zeker bij wat grotere klussen weten ze elkaar te vinden.

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
Daar is Corr heel duidelijk over: “Jazeker.” In zijn schooltijd ging hij al mee met zijn oudere broer, die ook schilder was. Hij is vervolgens opgeleid als aspirant gezel en daarna gezel. Toen hij klaar was met zijn opleiding is hij bij zijn broer in de zaak gaan werken. Toen zijn broer onfortuinlijk werd getroffen door een hartaanval heeft hij het bedrijf verkocht. Hij ging werken in loondienst, maar werd daar niet gelukkig van en al gauw startte hij zijn huidige bedrijf.

Waar ben je het meest trots op?
Dat mijn klanten tevreden zijn en dat dit vaak ook leidt tot het opbouwen van een vaste relatie.

Wat is je grootste wens?
“Ik zou graag met mijn vrouw naar Spanje emigreren”, antwoordt Corr. “Waarom Spanje?”, vroeg ik hem. Hij legt uit dat hij zomers nooit vakantie heeft, want de bouwvak zijn juist zijn drukste weken. Vaak gaat hij dan van medio december tot medio januari naar Spanje omdat het daar dan nog aangenaam is qua weer. Daarnaast is het leven in Spanje veel vrijer en goedkoper. Minder betuttelend dan in Nederland, geeft hij aan, en dat spreken zowel hem als zijn vrouw erg aan.

Wat is je grootste uitdaging?
Werken tot mijn 65e en dan genieten van het leven. Corr heeft voldoende om hem heen gezien om niet te lang te wachten met zijn pensioen. Niet dat hij niet nu al geniet trouwens, maar dan is er nog meer tijd om leuke dingen te doen. Het plan is om dan alles te verkopen en te emigreren naar Spanje.

Wat maakt dat je sponsor bent geworden van TVMM?
“Ik ben begaan met de tennisvereniging”, legt Corr uit, “er spelen bekenden en ook klanten, dus zo kan ik ook iets terug doen.”

Tennis je zelf ook?
Corr tennist of padelt niet. Hij is groot fan van FC Twente en niet zomaar eentje! Hij sponsort de club en heeft 2 jaarkaarten in Vak P. Zoals hij zelf aangeeft, houdt hij van zijn voetbalclub FC Twente. Twente is zijn alles, in voor en tegenspoed. Samen met een hele groep hardcore fans uit Eibergen gaat hij naar het stadion. Ik vraag hem hoe hij dat voor zich ziet vanuit Spanje. Dan gaat hij de wedstrijden volgen op tv en af en toe komt hij nog wel naar Nederland en dan hebben zijn kameraden altijd wel een kaart voor hem over.

Dit wil ik graag nog even kwijt aan de leden van TVMM…
“Ik wens ze niks dan goede dingen toe en hoop dat alles normaal blijft en Corona geen beperkingen meer gaat opleveren”, aldus Corr.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468