DRINGENDE OPROEP I.V.M. VOORTBESTAAN VERENIGING!!

15 april 2023


Beste leden,

We wachten al 2 jaar op nieuwe invulling van de functie van secretaris. Afgelopen jaar hebben we deze rol verdeeld onder ons als bestuursleden. Dit heeft een flink hogere werkdruk opgeleverd voor ons als bestuursleden. Een voltallig bestuur is nodig om de taken goed te verdelen en de belasting reƫel te houden. Een bestuur kan niet functioneren zonder een dagelijks bestuur, namelijk voorzitter, penningmeester en secretaris. Dit is momenteel aan de orde. Daarom bij deze opnieuw een zeer dringende oproep voor nieuwe bestuursleden voor de functies van voorzitter (zie bericht hieronder) en secretaris. Indien deze functies niet ingevuld zijn op 1 juni 2023, dan zullen wij als overig bestuur onze functie ook neerleggen en kunnen we niet verder als vereniging.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TVMM


Beste leden,

Het is met grote spijt dat ik jullie moet mededelen dat ik mijn functie als voorzitter TVMM door omstandigheden moet opgeven.

Zoals sommigen van jullie weten, vragen mijn drukke baan en het gezinsleven veel van mijn tijd en aandacht. Deze overvolle agenda heeft de afgelopen maanden geleid tot lichamelijke klachten, waarvoor ik momenteel bij de cardioloog onder behandeling ben. Het is gebleken dat mijn lichaam aangeeft dat ik het rustiger aan moet gaan doen en daarom moet ik helaas keuzes gaan maken en met pijn in mijn hart mijn functie als voorzitter neerleggen.

Het is een moeilijke beslissing om te maken, omdat ik graag wil afmaken waar ik me voor heb opgegeven. Tevens vind ik er ook uitdaging, leermomenten en fijne contacten. Echter, soms loop je onverwacht tegen grenzen aan die je niet had gehoopt en verwacht te hebben en mijn gezondheid komt dan uiteraard wel op de eerste plaats.

Na mijn gesprek met de cardioloog vorige week maandag, heb ik het nadrukkelijke verzoek gekregen om te stoppen met teveel hooi op de vork nemen. Mijn gezinsleven en werk zijn zaken die gewoon doorgang moeten vinden, dus ik moet in mijn overige activiteiten gaan snijden. Helaas is dat na veel wikken en wegen mijn voorzitterschap bij jullie geworden.

Het gehele bestuur is vorige week op de hoogte gesteld en afgelopen maandagavond heb ik het bestuur nadere toelichting gegeven. Mochten er nog vragen zijn, voel je vrij om ze te stellen!

Met vriendelijke groet,
Karim Andaloussi
Voorzitter TVMM

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468