Een zomer vol activiteiten

23 mei 2020


Nu er meer ruimte komt om te tennissen kunnen we als vereniging ook weer vooruit kijken. In deze nieuwsflits willen we een aantal onderwerpen benoemen.

  • Algemene Ledenvergadering
  • Zomeractiviteiten
  • 1 maand gratis tennissen voor introducées

 

Algemene ledenvergadering

Door de versoepeling van overheidsmaatregelen is het waarschijnlijk mogelijk om binnenkort weer met groepen tot maximaal 100 personen bij elkaar te komen. Nadat we een bericht op Facebook zagen vanuit het Openluchttheater Eibergen, waarin het bestuur aangaf de accommodatie beschikbaar te stellen voor verenigingen en/of bedrijven, hebben we contact gezocht met hen. We zien mogelijkheden om, met inachtneming van overheidsrichtlijnen, onze Algemene Ledenvergadering in het Openluchttheater te organiseren en hebben hiervoor op donderdag 2 juli een reservering gemaakt. Noteer deze datum alvast in jullie agenda en we zullen hiervoor binnenkort een uitnodiging versturen onder voorbehoud van nieuwe ontwikkelingen uiteraard.

Omdat wekelijks de richtlijnen wijzigen is het voor ons als bestuur lastig om de statutaire termijn van 2 weken te volgen voor het versturen van de agenda en aanvullende documenten. We wachten hiermee namelijk totdat we zeker zijn dat de ALV door kan gaan. We gaan hierbij uit van de flexibiliteit van onze leden.

 

Zomeractiviteiten

We merken dat er veel leden staan te popelen om weer te gaan tennissen en dat is natuurlijk het leukst, wanneer je dit in groepsverband doet. Om die reden hebben we diverse activiteiten opgestart. En iedereen is welkom, van beginnend tot ervaren tennisser. Juist door te tennissen met verschillende personen leer je veel en ontmoet je nieuwe mensen.

Alle activiteiten zullen in de ClubAgenda (www.tvmallumsemolen.nl/events) worden vermeld en bijgewerkt indien er wijzigingen optreden. Houd dus deze agenda in de gaten voor de definitieve data.

 

Tossavond

De Tossavond wordt weer opgestart. Harry Zweerink zal als toezichthouder aanwezig zijn en hij coördineert deze avonden.

Doel:      Iedereen die komt kan indraaien op een gewenst tijdstip en tennist gezellig mee

Tijdstip:  Iedere dinsdag vanaf 18.30u tot 21.00u.

Details:   Geen kosten, vrije inloop

 

Verenigingsles

Onze clubtrainer Jord is op 20 mei weer gestart met de verenigingsles.

Doel:     Onder begeleiding van een trainer en andere leden samen tennissen met als resultaat het verbeteren van tennisvaardigheden.

Tijdstip:          Woensdag 1x/2 weken van 19.30 tot 21.00u

Kosten:           5 EUR per persoon

Aanmelding:    Aanmelden bij Jord via WhatsApp (06-3446438)

Max. Aantal:    12 personen

 

Racket trekken

Anja en Johan Schreurs hebben aangeboden op zondagochtend een nieuwe activiteit te lanceren. Het is de bedoeling dat alle aanwezigen bij aanvang hun racket inleveren en deze op een stapel worden gelegd. Hierna zal d.m.v. ‘racket trekken’ een baanindeling worden gemaakt. Dit proces zal zich 1 of 2 keer herhalen. Je kunt iedere ronde instappen of stoppen.

Doel:      Iedereen die komt kan meedoen en tennist gezellig mee

Tijdstip:  2e en 4e zondag van de maand vanaf 10.00u tot 12.00u.

Details:   Geen kosten, vrije inloop

 

Overige activiteiten

Normaliter organiseren we nog een aantal activiteiten in de zomerperiode. Denk aan het Mini/Maxi toernooi, de bokkenavond en clubkampioenschappen. Als bestuur hebben we besloten dat deze activiteiten pas kunnen worden opgestart, als de kantine en/of terras geopend is.

 

1 maand gratis tennissen voor introducées

Afgelopen jaren hebben we diverse zomeracties toegepast met wisselend succes. Tennis is in de huidige tijd een perfecte sport, waar anderhalve meter afstand geen probleem is. Veel mensen willen graag weer een activiteit oppakken na een periode met bewegingsbeperkingen. Om die reden bieden we als tennisvereniging de mogelijkheid om 1 maand lang gratis een introducee mee te nemen, zonder dat daar voor de introducee kosten aan verbonden zijn, behalve de benodigde materialen en kleding. Wat is er nu leuker dan op deze manier kennis te maken met tennis. In combinatie met onze zomeractiviteiten een perfecte gelegenheid om ervaring op te doen en mensen te leren kennen.

Aan onze leden vragen we van deze mogelijkheid gebruik te maken en iemand mee te nemen naar ons tennispark en de tennissport te promoten. Bij reservering van de baan verzoeken we je ook de introducé aan te melden onder registratie van naam en emailadres (Optie [Introducé toevoegen]. Mocht de introducé interesse hebben om lid te worden en/of lessen te volgen, dan verwijzen we je graag naar onze website (www.tvmallumsemolen.nl/Aanmelden-Lidmaatschap-tennislessen).

 

Een sportieve groet,

Het bestuur

TV Mallumse Molen

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Jeroen Bennink 23-05-2020 22:15

Positief bericht!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen