Eerste clinics Padel zijn een succes, nieuwe clinics in april!

30 maart 2021


De eerste clinics Padel op zondag 21 en zaterdag 27 maart waren, ondanks de wisselvallige weersomstandigheden, een succes! 24 leden van onze vereniging hebben in samenwerking met de Padeltrainers Jerry en Jaco inmiddels een eerste / nadere kennismaking gehad met Padel.

De animo onder leden was echter zo groot, dat nog lang niet iedereen mee heeft kunnen doen. Daarom zijn er voor april 2 nieuwe data bevestigd: zaterdag 10 april en zaterdag 24 april.

De opzet is hetzelfde als de eerste 2 edities, maar nog even voor de volledigheid*: 

  • Clinics Padel op zaterdag 10 april en zaterdag 24 april door Padeltrainers Jerry Renskers en Jaco Beeuwkes

Details:

1,5 uur kennismaken met Padel in groepje van 4; kosten 10 euro p.p.  Op beide dagen zijn er 3 overlappende tijdsloten van 10:00 tot 11:30 uur, 11:00 tot 12:30 uur en 12:00 tot 13:30 uur.

Tijdens deze clinics ga je ervaren wat padel is en daarbij leer je wat het idee van het spel is.   *Voor de clinics geldt dat alle vragen / aanmeldingen lopen via het centrale mailadres [email protected]  

De padelcommissie zorgt er verder voor dat qua aantallen deelnemers, start- en eindtijden, veiligheid etc. alles binnen de landelijke en KNLTB-richtlijnen plaatsvindt.   

Ook voor al jullie vragen, suggesties en ideeën blijft het mailadres [email protected]  beschikbaar, dus laat het ons weten!

Ben je nog geen lid en wil je toch graag deelnemen aan deze clinics, schrijf je dan snel in als lid via de knop [Lid worden] op onze website.

Veel Padelplezier en hopelijk ‘zien’ we jullie tijdens de clinics in april!

De Padelcommissie TVMM,

Erik Kleinluchtenbeld

Karin Vermeulen

Max Thesseling

Tom Kleinluchtenbeld

Eddy Kleinluchtenbeld

Jeroen Weijersmars

Loy Ebbers    

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468