Geslaagde sponsordag 22 april 2023

23 april 2023


Gisteren was het dan zover, onze eerste sponsordag!
Een paar maanden geleden was al begonnen met de voorbereidingen en er lag een draaiboek klaar dat niets aan het toeval overliet. Alleen het weer, daar hadden we helaas geen invloed op.
De laatste nieuwe sponsordoeken werden opgehangen, een tent naast de padelbaan opgezet, statafels en terras in gereedheid gebracht en dat alles met een fijn zonnetje.
 
Vanaf 15:15 uur druppelden de eerste sponsoren binnen. Ze werden verwelkomd met koffie, thee en wat lekkers van Bakkert Bart. Tegen 16 uur startte de padelclinic. Velen maakten voor het eerst kennis met padel. Er werd met interesse geluisterd naar de tips van Tom en Erik. Het mogen laten stuiteren van de bal tegen de glaswand zorgde voor bijzondere moves en er werd ook geregeld flink gelachen.
 
Onder het genot van een hapje van De Klok en een drankje van de club, werd er gekeken naar een demo partij van ons heren padelteam Tom, Holger, Jelmer en Max. Ondanks de regen maakten zij er een mooie pot van met bijzonder knappe rally’s tot buiten de padelkooi aan toe.
 
Na de demopartij sprak Jeroen een ieder toe. Hij was blij met de goede opkomst en benadrukte hoe belangrijk sponsoren zijn voor onze club. Ook stond hij stil bij de afgelopen jaren, waarin met veel betrokken vrijwilligers het clubhuis en de banen flink zijn opgeknapt. Ook de sponsoren hebben daaraan een bijdrage geleverd. Onder andere door de sponsordoeken rond de banen en de bedrukking van de padelkooien. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar laat ook zien hoe we lokaal ondersteund worden en zelf ook betrokken zijn bij onze lokale ondernemers.
Vervolgens bedankte Jeroen het heren padelteam voor de demo en nam Gerrien kort het woord om de heren van de sponsorcommissie (Jeroen, Bart, Bob en Roy) te verrassen met een bedankje en iets lekkers van sponsor FG Slijterij.
 
We verplaatsten ons naar binnen, waar Erik Kleinluchtenbeld ons nog iets meer vertelde over padel en de mogelijke toekomstige ontwikkelingen binnen onze club op dit vlak. Daarna was er alle tijd om nader met elkaar kennis te maken, een lekkere bimbam burger te eten en nog zo’n heerlijke muffin of appelflap. Het was nog lang gezellig in het clubhuis.
 
 
Tot slot werden aan de aanwezigen nog, door Drukkerij Maarse gedrukte bedanktkaartjes gegeven met hierop een QR-code, waarmee de aanwezigen hun feedback op de activiteit kunnen geven. Wij zijn reuze benieuwd naar deze voor ons belangrijke input voor een eventuele volgende activiteit
 
Al met al kijken we terug op een gezellige middag en avond met een mooie opkomst!

Nieuwscategorieën


Reacties

Jeroen Bennink 04-05-2023 09:45

Het was een erg leuke activiteit met veel positieve reacties van sponsoren!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468