Herinnering uitnodiging ALV, concept statuten/HR en sleutelinlevering

18 mei 2024


Beste leden,

Graag herinneren we jullie aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) die op maandag 27 mei as. vanaf 19:30 uur zal worden gehouden in de kantine van de vereniging. Een minimale opkomst van 10% is benodigd om besluiten te kunnen nemen. Helaas zitten we nog lang niet aan dit quotum. Meld je dus gauw aan via [email protected]

In de ALV zal er o.a. een toelichting worden gegeven op de beoogde wijziging van de statuten en het huishoudelijk reglement. Deze wijzigingen hangen samen met nieuwe wettelijke vereisten (WBTR) en nieuwe richtlijnen vanuit de KNLTB. De concept statuten en huishoudelijk reglement zijn bijgevoegd in deze e-mail. Laat gerust weten als hier van tevoren al vragen/opmerkingen over zijn.

Tenslotte zal er op de ALV (en ook daarna) de mogelijkheid zijn om de sleutel van het park in te leveren (deze is uiteraard niet meer nodig door de elektronische toegang). Hiervoor zal een box beschikbaar zijn. Lever de sleutel in met je naam en rekeningnummer om je borg á 5 euro terug te krijgen. Hoef je deze niet terug dan kan je de sleutel natuurlijk ook ‘anoniem’ inleveren.

Kortom, we hopen op een goede opkomst op de ALV en vinden het leuk om jullie weer bij te praten over alle ontwikkelingen die gaande zijn. De banen zijn die avond overigens geblokt van 19:30 tot 21:30 uur. 

Tot dan!

Met sportieve groet,

Het bestuur

202404_concept_huishoudelijkreglement_TPVMM_schoon.pdf 202404_concept_statuten_TPVMM_schoon.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468