Lancering ClubApp

25 maart 2019


KNLTB-ClubApp

Waarom?
We willen de communicatie via minder kanalen laten lopen, zodat alle leden weten waar nieuws en informatie is te vinden. Voortaan vind je de juiste informatie op de website en op de ClubApp.
Het beheer van beide omgevingen is eenvoudig doordat ze aan elkaar zijn gekoppeld. Nieuws en inhoud wordt altijd op beide media gesynchroniseerd.
Door gebruikmaking van minder kanalen kunnen we meer leden bereiken. Enige voorwaarde is dat de leden minimaal één van beide toepassingen gebruiken. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de leden zelf.

Voor meer informatie bekijk de instructie op onze website.
Lees meer

Info-avonden voor KNLTB-ClubApp
We begrijpen dat bovenstaande informatie veel en wellicht complex voor onze leden is. Om die reden hebben we een 2-tal infoavonden gepland. Op deze avonden kunnen de leden van de werkgroep jullie helpen met installatie en/of instelling van de ClubApp.
Het is wel belangrijk dat je vooraf vanuit deuitnodigingsmail van de KNLTB-ClubApp het wachtwoord hebt ingesteld en bevestigd.
De infoavonden zijn gepland op:
Beide avonden vinden plaats in de kantine van ons Clubgebouw.We zijn aanwezig van 20.00u-21.30 om jullie te kunnen helpen, dus je kunt in dit tijdsblok langs komen. Vergeet niet je smartphone en/of tablet met inloggegevens (bondsnummer en wachtwoord) mee te nemen!

We hopen met de invoering van de ClubApp een volgendestap bij onze vereniging te kunnen maken.

Wanneer iedereen mee doet, kunnen we iedereen bereiken en vergroot dit de kwaliteit van de communicatie in onze vereniging.
 

Mocht je vooraf een vraag hebben, benader ons dan gerust.

Werkgroep Website/ClubApp

Ruud Bentsink
Jojanneke Hoks
Irene de Graaf
Miranda Wahl
Jeroen Bennink
Stefan Menkhorst
Maike klein Gunnewiek

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen