Steun ons met de actie Rabo ClubSupport

27 september 2020


Rabo ClubSupport

Jij beslist mee!

De Rabobank heeft een actie georganiseerd om de verenigingen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Deze actie is genaamd “Rabo ClubSupport” en de Rabobank omschrijft haar actie alsvolgt: Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?  Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.  

 

Doel voor TV Mallumsemolen

TV Mallumse Molen gaat naast tennis ook de padelsport aanbieden. Padel is een mix van tennis en squash: het is dynamisch, spectaculair en een snel groeiende sport in Nederland waarbij er in de Achterhoek echter nog heel weinig padellocaties zijn gerealiseerd (Zie https://www.nlpadel.nl

Om een 'padelkooi' te realiseren, wordt één van de tennisbanen 'opgeofferd. In eerste instantie zullen we 1 padelkooi aanleggen met in de toekomst mogelijkheid tot uitbreiding naar een tweede kooi.

Hieronder een situatieschets van hoe een padelkooi eruit ziet.

 

...en zo ziet dat er dan uit als een kooi er ligt en wordt bespeeld...

Waarvoor besteden we het geld van Rabobank ClubSupport?

Bestedingsdoel is opstartkosten en aanschaf padelmateriaal, zodat we zoveel mogelijk mensen in aanraking kunnen laten komen met padel.

TV Mallumse Molen doet mee aan de actie van de Rabobank voor ClubSupport. Zie deze link voor onze toelichting voor deelname aan deze actie. 

https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/115477-tv-mallumse-molen-eibergen?code=3002  

 

Doe je mee?

Natuurlijk zouden wij het supertof vinden als ook jij op ons stemt, zodat wij dit steuntje in onze rug krijgen. Ga naar https://www.rabobank.nl/clubsupport voor een volledig overzicht van deelnemers en uitleg van enkele vragen en antwoorden. Ook staat uitgelegd hoe je kunt stemmen.

Vanaf 5 Oktober kun je stemmen!!!  

 

Belangrijke vragen

Mag je ook stemmen als je geen lid bent van de Rabobank?

Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank.

Hoe wordt je lid van de Rabobank?

Als je een betaalrekening hebt bij de Rabobank kun je je als lid registreren.

Je stem uitbrengen

Je kunt alleen als LID van de Rabobank je stem uitbrengen. Dit is mogelijk vanaf vandaag (maandag 5 oktober) tot en met zondag 25 oktober. Je kunt per lid 5 stemmen uitbrengen waarvan 2 op hetzelfde doel. Aanmelden als lid is heel gemakkelijk. Daarom vinden we het fijn dat je de moeite zou nemen om dit te doen!

Rabo App

In de eerste plaats via de RABO APP. Onderneem hier de volgende stappen. Ga naar ‘Zelf regelen’, vervolgens naar ‘Lidmaatschap’, klik dan op ‘Ja, ik doe mee’, daarna op ‘Rabo ClubSupport’, vervolgens op ‘Deelnemers’, zoek 'TV Mallumse Molen' op en stem.

Rabo Website

Aanmelden kan in de tweede plaats via de RABO WEBSITE. Log hier in met je bankpas, ga naar ‘Zelf regelen’, vervolgens naar ‘Lidmaatschap’, klik dan op ‘Ik doe mee’, daarna op ‘Ja, ik doe mee’, klik vervolgens op ‘Rabo ClubSupport’, daarna op ‘Deelnemers’, zoek tenslotte ‘TV Mallumse Molen’ op en breng je stem uit.

Jij helpt ons toch ook?!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468