Uitnodiging buitengewone ALV maandag 24 juni 2024

30 mei 2024


Beste leden,

Op maandag 29 mei jl. is in de algemene ledenvergadering (ALV) een toelichting gegeven op de beoogde wijzigingen van de statuten en het huishoudelijk reglement (HHR) van de tennis- en padelvereniging. Deze wijzigingen zijn het gevolg van nieuwe wet- en regelgeving (met name de WBTR) en overige ontwikkelingen/veranderingen/inzichten binnen zowel de vereniging als de KNLTB. In de bijlage zijn de gepresenteerde sheets hierover opgenomen. De concept-documenten zelf zijn al eerder naar alle leden verstuurd.

In principe stond ook de stemming over de wijziging van de statuten en het HHR op de agenda. Hiervoor is echter, conform de huidige statuten, wel een minimale opkomst (quorum) benodigd van 2/3e van de leden. Zoals verwacht werd deze opkomstdrempel niet gehaald (al waren we zeker niet ontevreden over de opkomst!). De huidige statuten geven hierbij de mogelijkheid om een nieuwe ledenvergadering uit te schrijven waarbij er geen minimale opkomstdrempel van toepassing is.

Deze vergadering zal vooraf geschieden aan de bestuursvergadering op maandag 24 juni as. om 19:00 uur in de kantine van de vereniging. Naar verwachting zal dit slechts een formaliteit zijn, waarbij de bestuursleden voor de beoogde wijzigingen zullen stemmen.

Het staat alle leden uiteraard wel vrij om ook aan deze extra ingelaste ledenvergadering deel te nemen. Vandaar in de bijlage een uitnodiging met de agenda. Mocht je van plan zijn te komen, laat dit dan even weten via [email protected].

Met sportieve groet,

Het bestuur

20240624_Agenda_ALV.pdf Toelichting_Wijziging_Statuten_HHR.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468