Update nieuwbouw - Januari '21

19 januari 2021


Nieuwe inrichting kantine en buitenterras

Zoals jullie weten en waarschijnlijk ook al gezien hebben is de werkgroep herinrichting kantine en terras al druk bezig geweest met de uitwerking van de plannen. De bestuurskamer is omgedoopt tot berging en kleiner geworden zodat er vanuit de kantine optimaal zicht is op de padelbaan. Tevens is het terras ter plaatse van de padelbaan uitgebreid, hierdoor wordt het terras centraler gesitueerd tussen de tennis- en padelbanen voor een compacter park. In onderstaande afbeeldingen worden het ontwerp van de kantine en terras verder toegelicht.

 

 

 

Door een compacter terras zal er meer gezelligheid gecreëerd worden. De binnen- en buitenverlichting zal worden vervangen door Led verlichting en er worden heaters  geplaatst zodat mensen langer zullen blijven zitten op het terras. Een nieuwe geluidsinstallatie wordt aangeschaft om binnen en buiten extra sfeer te verkrijgen.

Een enthousiaste groep vrijwilligers gaat bezig met de uitvoering van de plannen. In verband met de levertijden zullen de maanden januari/februari/maart gebruikt worden voor de metamorfose.

De coördinatie van deze verbouwing gebeurt door Karin Snijder en Michiel Wansing. Mocht je willen helpen, meld je dan bij één van hen.

 

Baan 1, 2 en 3

Deze banen zijn inmiddels al een tijdje in gebruik en we krijgen over het algemeen goede reacties over het speelplezier. De onderhoudsploeg doet ervaringen op met het onderhoud van de banen en staat ook open voor feedback van de leden. Mocht het nodig zijn, dan zullen richtlijnen voor het gebruik worden aangescherpt. Het zal nog even duren voordat de banen optimaal zijn ingespeeld en de infill beter blijft liggen.

 

Baan 4 en 5

De komende tijd zullen deze banen door Antea extra worden onderhouden en worden de netpalen hersteld. De onderhoudsploeg werkt samen met het bestuur aan een plan, voor het in eigen beheer kunnen onderhouden van de 2 banen tezamen met de padelbaan. Hiervoor kijken we naar wat nodig is qua investering in machines en menselijke capaciteit.

 

Padel

De padelbaan is al ruim een maand in gebruik gesteld. We zien aan het aan reserveringen dat deze intensief wordt gebruikt. Veel leden willen even kennismaken met de sport en hier horen we veel enthousiasme. Ook van buiten de vereniging zien we veel interesse in padel en er hebben zich al verschillende potentiele leden gemeld.

 

Duurzaamheid

Qua duurzaamheidsinvesteringen liggen we ook op schema. De ledverlichting brandt al enige tijd op ons park en hoe fijn is het dat je niet 5-10 minuten hoeft te wachten tot het licht op volle sterkte is. Inmiddels brandt ook de nieuwe cv-ketel met zonnecollector. Op het moment van schrijven worden de zonnepanelen geplaatst op het dak van ons clubgebouw. Als klap op de vuurpijl wordt ook alle verlichting in ons clubgebouw en terras vervangen door ledverlichting. Wat geweldig dat we als vereniging in korte tijd zo enorm bijdragen aan energiebesparing.

 

En wat nog meer

De club met “Noeste werkers” is bezig om ons park in perfecte staat te brengen. Het straatwerk rondom de padelbaan wordt afgemaakt. Het terras wordt verder afgewerkt met bestaande en nieuwe windschermen. Binnenkort zullen we ook nog enkele activiteiten plannen om het park weer spik en span te maken.

Mocht je hierbij willen helpen, meld je dan bij de onderhoudsmannen (o.a. Bennie Olthof en Jan Lenderink).

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468