Verkiezing vrijwilliger van het jaar 2019

01 november 2019


De kandidaten zijn bepaald en de verkiezing voor vrijwilliger van het jaar 2019 is geopend.
 

Ga stemmen en kom op de verenigingsavond van 15 november a.s.!!

 
Uit de recente enquĂȘte zijn de volgende kandidaten gekomen:
 
Hilde Weerman:
Hilde is op vele fronten in touw. Ze zorgt voor goed bezette toernooien en vecht voor het bestaan van de vereniging. Ook in de jeugdcommissie is Hilde nu actief en als voorzitster weet ze haar eigen creatieve inbreng door te voeren. Kortom, Hilde is een terechte kandidaat voor de titel.
 
Eddy Kleinluchtenbeld:
Eddy is op eigenlijk alle fronten actief. Altijd bereid om te helpen en altijd vol energie. Is het niet bij het uitvoeren van zijn vrijwilligerstaken (bokkenavond, klusdagen, schoonmaken, kantinedienst, jeugdcommissie), dan is het wel als vullen van de barkruk tot in de kleine uurtjes. Een verbinder, bruggenbouwer en het toonbeeld van betrokkenheid bij onze vereniging. Eddy is een echte topper!
 
De Onderhoudsploeg:
De onderhoudsploeg bestaat uit Jan Lenderink, Jan Swam en Jos van Rooyen. Deze heren staan iedere dinsdag in weer in wind ons park te verzorgen en tijdens toernooien worden iedere dag de banen gecontroleerd en geveegd of geblazen. Ook zijn de heren aanwezig op de klusdag. Ze fungeren als een topteam en worden ook regelmatig ondersteund door Ivo Stein en Roel Velthuis, die de technische klusjes voor hun rekening nemen.
Samen sterk is het motto van deze topvrijwilligers!
 
Maak nu je stem kenbaar!
 
Ga hiervoor naar deze link
of type https://nl.surveymonkey.com/r/HYXSS9X in je browser.
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468