Vernieuwde baan 1, 2 en 3 open!

13 november 2020


De afgelopen weken hebben de leveranciers en onze eigen vrijwilligers, o.a. van de projectgroep realisatie, keihard gewerkt aan het gereed maken van baan 1, 2 en 3. Superblij zijn we hiermee en gelukkig was het weer ons gunstig gezind. Op dit moment zijn we zo ver dat deze banen weer speelklaar zijn.

Vanaf zaterdag 14 november kan er weer getennist worden op deze banen!

Lees verderop de nieuwe instructies voor het gebruiken van onze accommodatie. De nieuwe toplaag TennisPro Vision is aangebracht en inmiddels staan ook de nieuwe netten en scoreborden op hun plaats. De komende week zullen de schoonloopmatten bij de toegangspoortjes worden geplaatst. Op baan 1 wordt het hek gerepareerd en wordt nog een extra toegangspoort gemaakt voor onderhoud door onze leverancier.

 

Padel

Ook de voorbereiding voor de padelbaan vordert enorm snel. De beton is inmiddels gestort waar het nu belangrijk is dat deze goed kan uitharden. Dit zal naar verwachting 2-3 weken duren.

We willen alle leden vragen om de beton niet te betreden, omdat deze zeer langzaam uithardt!!

Om die reden zal de komende periode alleen baan 6 nog bespeelbaar zijn. Zodra baan 5 weer bespeelbaar is, zal dit kenbaar gemaakt worden in het reserveringssyteem van KNLTB-clubapp. Tot die tijd is baan 5 dus nog geblokkeerd!

Onderhoud baan 5, 6 en 7

Baan 5, 6 en 7 zullen de komende periode door onze leverancier extra onderhouden worden, zodat ze weer goed bespeelbaar zijn. Het moment van sluiten van baan 7 zal later plaats vinden, om extra speelcapaciteit te houden gedurende de coronaperiode.

Richtlijnen gebruik tennisbanen

Aangezien we zijn overgestapt op een nieuw soort toplaag TennisPro Vision vergt het gebruik van onze banen extra aandacht. De vrijwilligers van de onderhoudsgroep hebben deze week uitleg gekregen over het onderhoud van deze toplaag. Hiervoor wordt ook nog nieuw materiaal aangeschaft. Om te zorgen dat we onze banen mooi houden vragen we alle leden de richtlijnen strikt naleven.

Richtlijnen voor baan 1,2 en 3:

  • Voordat je de kooi betreed moeten de voeten goed worden geveegd. We zullen hiervoor nog veegmatten bij iedere toegangspoort plaatsen. Dit voorkomt bevuiling van onze banen.
  • Na iedere partij of training moet de baan worden geveegd. Per baanhelft is een veegmat aanwezig met een bordje voor de veegrichting (in rondjes van buiten naar binnen).
  • Als de baan erg vochtig is hoeft er niet geveegd te worden.
  • Na het vegen van de baan verzoek om de veegmat in het midden van de baan op te tillen en iets uit te schudden. Dit voorkomt ophoping van strooisel op de ophangplaats van de mat.
  • Bij het verlaten van de kooi klop je schoenen zoveel mogelijk op de baan en veeg ze vervolgens schoon op de veegmat.

Richtlijnen voor baan 5, 6 en 7:

  • Hier is verder niets gewijzigd, echter vragen we onze leden om niet te wisselen tussen de verschillende baansoorten, om kruisvervuiling te voorkomen.

Van onze leverancier Antea hebben we een overzicht ontvangen met richtlijnen, die t.z.t. ook op de baan zichtbaar geplaatst zullen worden.

We wensen iedereen veel speelplezier op onze vernieuwde accommodatie in goede gezondheid.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen