Voorjaartoernooi TV Mallumsemolen afgelast

12 maart 2020

Voorjaartoernooi TV Mallumsemolen afgelast

In navolging van de overheids- en KNLTB richtlijnen om evenementen te beperken i.v.m. het Coronavirus, hebben we als bestuur samen met de toernooicommissie moeten besluiten het komende voorjaarstoernooi af te gelasten. Iedereen, die is ingeschreven, wordt via de toernooicommissie op de hoogte gesteld.  

Regulier tennis

Vooralsnog kan er nog wel gewoon in onderling verband getennist worden op ons tennispark. We vragen hierbij iedereen wel om het advies van de RIVM te volgen qua hygiene en sociale contacten.

 

Richtlijnen KNLTB 

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was, nu voor heel Nederland geldt. De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu adviseren alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.  Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer) en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.  Verder verwijzen we voor naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven, thuiswerken en het bezoeken van evenementen.

Zie volledig bericht via onderstaande link:

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen