Theo's Tankshop - Esso Eibergen

Theo's TankshopTheo's Tankshop - Esso Eibergen
Groenloseweg 22
7151 HW Eibergen
0545-47 10 34
[email protected]
www.essoeibergen.nl


Geschreven door Gerrien van Leeuwen.

In overleg met de sponsors vindt het interview persoonlijk, telefonisch of per e-mail plaats. Gezien de omstandigheden qua Corona, drukte en de feestdagen koos Menno Mol van Theo’s Tankshop voor de laatste optie. Hieronder dan ook zijn antwoorden op mijn interview vragen. De credits voor dit interview gaan dan ook geheel naar Menno zelf, waarvoor dank!

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Theo’s Tankshop staat voor service en kwaliteit waarbij we het complete plaatje van een hedendaags tankstation aanbieden.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
Mijn functie is bedrijfsleider. Als bedrijfsleider verzorg ik de dagelijkse bedrijfsvoering. Hierbij hoort een breed takenpakket om het bedrijf in goede banen de leiden. Denk aan inkoop, het werven van personeel, roosteren, administratie en natuurlijk het draaien van diensten. Dit doe ik natuurlijk niet alleen maar samen met mijn 12 collega’s.

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
Nee, op 14-jarige leeftijd ben ik als wasstraatmedewerker begonnen. Naast deze bijbaan volgde ik de opleiding Sport en Bewegen met aansluitend de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid. Aangezien ik graag bij de Politie wilde werken heb ik deze opleiding gevolgd. Tussentijds ben ik als weekendmedewerker blijven hangen bij Theo’s Tankshop. Na het voltooien van deze opleiding ben ik fulltime gaan werken bij Theo’s Tankshop om tussentijds het Politie sollicitatietraject te starten. Gezien de lange wachtlijst destijds heeft dit enkele jaren geduurd om hier aan te kunnen beginnen. Om deze tijd te overbruggen heb ik een BBL opleiding Leidinggevende gestart en afgerond. Aansluitend heb ik de sollicitatieprocedure van de Politie behaald om zo te kunnen starten met de opleiding. Terwijl ik voor deze stap stond, kreeg ik de kans om een rol als tankstationmanager te vervullen bij een tankstation in Groenlo. Op dat moment heb ik er voor gekozen om deze uitdaging aan te gaan en de wens om ooit bij de Politie te gaan op een laag vuurtje gezet. Na 8 maanden ben ik benaderd om terug te keren bij Theo’s Tankshop als bedrijfsleider. Inmiddels ben ik ruim 2 jaar terug op het oude nest.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben het meest trots op hoe ons team zich staande houdt in deze tijd. Er zijn in deze tijd weinig mogelijkheden om ontspanning te zoeken. Des te meer waardeer ik hoe een ieder zich kan opladen om vol energie te werk te gaan.

Wat is je grootste wens?
Deze wens ligt op dit moment natuurlijk voor de hand, de wens dat we terugkeren naar een maatschappij waar meer in mogelijk is. Denk aan sporten, evenementen en andere ontspanning waar een ieder aan toe is. Ook kunnen wij bij Theo’s Tankshop dan weer doen wat we graag doen: klanten ontvangen en de service leveren waar we voor staan.

Wat is je grootste uitdaging?
Op dit moment is het een grote uitdaging om onze personeelssamenstelling op orde te krijgen. Het is een uitdaging om personeel te werven. Daarbij leven we in een onzekere tijd waar leveranciers moeite hebben met het leveren van sommige producten en iedere werknemer tegen een besmetting of ‘close contact’ kan oplopen. Dit brengt enige uitdagingen met zich mee.

Wat maakt dat je sponsor bent geworden van TVMM?
De insteek van TVMM spreekt mij erg aan. Iedere vereniging heeft sponsoren nodig maar de huidige insteek om het voor beide partijen aantrekkelijk te maken, spreekt mij erg aan.

Tennis je zelf ook?
Nee, ik heb ruim 10 jaar aan veldvoetbal gedaan. Gezien de trainingsdagen heb ik ervoor gekozen om hiermee te stoppen. Na een aantal jaar ben ik met zaalvoetbal gestart. Inmiddels voetbal ik alleen nog met onze vriendengroep. Tijdens de opleiding Sport en Bewegen heb ik wel Tennis beoefend.

Heb je al weleens gepadeld? Zo nee, lijkt het je leuk om dit een keer te proberen?
Nee, nog nooit gedaan. Onze collega Teun Scholten tennist en is erg enthousiast. Bob ten Vergert is een vriend van mij, ook hij is erg enthousiast en heeft al wel eens aangegeven dat wij dit ook moeten doen. Wordt hoe dan ook vervolgd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468