Profile Tyrecenter Vermeulen

VermeulenProfile Tyrecenter Vermeulen
Venneslatweg 2
7151 HD Eibergen
0545-474166
www.vermeulen.nl
[email protected]


Geschreven door Gerrien van Leeuwen.

Op kantoor op de zaak ontmoet ik Rudy Vermeulen. Mij, en ik denk meerderen met mij, ook bekend als zoon van Henk en Karin Vermeulen. In 2011 stapte hij het bedrijf in en werkte hij er samen met zijn ouders. Vanaf 21 februari 2022 is het bedrijf volledig op zijn naam gekomen.

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Uw mobiliteit onze zorg! Rudy licht toe dat dit zowel geldt voor particulier- als zakelijk onderhoud, reparaties en banden. Het bedrijf levert een breed spectrum aan banden. Ook de transportsector kan qua banden bij ze terecht. Hiervoor leveren ze ook nog 24-uur pechservice.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
Rudy is de eigenaar van het bedrijf, dat twee vestigingen heeft, één in Eibergen en één in Winterswijk. Hij stuurt af en toe de werkplaats aan en is een soort meewerkend voorman.

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
Rudy vertelt dat hij vroeger of de zaak wilde overnemen of als beurshandelaar aan de slag wilde. Toen hij eenmaal aan de studie ging (bedrijfskunde) verdween de wens om de zaak over te nemen. Hij ging na zijn studie aan het werk als projectleider bij een familiebedrijf in Zuid-Duitsland dat zich bezig hield met recycling installaties. Hij ging daar ook wonen. “De enige link naar het eigen familiebedrijf waren de transportbanden”, grapt hij. Na enkele jaren merkte hij dat hij vanuit die positie niet veel invloed had op de toekomstvisie van het bedrijf. Het begon te prikkelen en hij besloot alsnog aan de slag te gaan in het eigen mooie familiebedrijf. Hij zag kansen en mogelijkheden om het bedrijf verder te ontwikkelen door met name focus aan te brengen op datgene waar ze goed in zijn.

Waar ben je het meest trots op?
“Op mijn vrouw en kinderen en op het team”, antwoordt Rudy. De vrouw van Rudy, Kirstin, werkt ook mee in de zaak. De kinderen vinden hun weg goed, ook al zijn vader en moeder best druk met de zaak. Het team is hecht en staat voor elkaar klaar en in deze tijden is dat nog waardevoller dan anders. Het zijn stuk voor stuk doorpakkers.

Wat is je grootste wens?
Zonder nadenken weer een borrel te kunnen plannen en leuke dingen te kunnen ondernemen met het team. Vanwege Corona kon de kerstborrel niet doorgaan. Ook het fysiek vergaderen wordt gemist. Verder wenst Rudy voor ons allemaal dat we weer zorgeloos en spontaan dingen kunnen ondernemen en dat zijn ouders onbezorgd van hun welverdiende pensioen kunnen genieten.

Wat is je grootste uitdaging?
Het bedrijf gezond en draaiende houden en interessant en leuk voor de medewerkers. Je bent meer op het werk dan thuis, dus plezier in je werk is heel belangrijk.

Wat maakt dat je sponsor bent geworden van TVMM?
Tennis is een leuke sport. Het is een balsport en het is buiten. Door zijn ouders is hij al jong enthousiast gemaakt voor tennis. Hij heeft als jeugdspeler bij TVMM getennist. Dit was nog op het oude park bij de Mallumse Molen. Daarna is hij gaan voetballen in Eibergen. Tennis doet hij niet meer, maar het voetballen heeft hij wel weer opgepakt. Hij voetbalt sinds 3 jaar bij SP Haarlo bij de 35+ met voetbalvrienden van eerder.

Wat vind je van padel?
Padel heeft hij nog niet geprobeerd. Het lijkt hem wel leuk om eens te proberen. Een tijd terug heeft hij met een bedrijfsuitje een tennisclinic gehad van Frank Jansen. Het lijkt hem leuk om zoiets ook eens te doen met padel.

Dit wil ik graag nog even kwijt aan de leden van TVMM…
Een vereniging kan niet zonder leden en omgekeerd. Het is belangrijk om als lid een bijdrage te (blijven) leveren aan je vereniging, zodat deze ook bestaansrecht houdt in de toekomst. Je doet dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor je (klein)kinderen. TVMM is een mooi voorbeeld van hoe de inspanning van leden heeft geresulteerd in een prachtige accommodatie. Het ziet er goed uit! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468