Waardecheque sponsoren - Introductie

Wij zijn als vereniging trots op onze sponsoren en vinden het belangrijk na te denken over mogelijke tegenprestaties als dank voor sponsorbijdrages. Hiernaast stimuleren we hiermee het bezoek aan lokale ondernemers om een beter leefbare samenleving te houden.

Kortom een win/win situatie, die ons motto “T.V. Mallumse Molen, door samenwerking tot veel in staat” meer dan onderschrijft.

Middels dit artikel informeren wij u over de introductie van een nieuw initiatief. Mogen we aan u voorstellen de ‘Sponsor Waardecheque TV Mallumse Molen'. 

 

Waarom deze waardecheque?

We hebben gemerkt dat het moeilijk is om bij prijzen voor interne verenigingsactiviteiten sponsoren te betrekken.

Bovendien vinden we het ook niet wenselijk om de ondernemer met enige regelmaat te belasten met de vraag of ze wat willen doen uit coulance of gereduceerde prijs. Dit voelt erg dubbel en bovendien doen ze al zoveel door als sponsor aan onze club verbonden te zijn. Activiteiten met een bereik buiten onze vereniging  zijn voor hen waarschijnlijk interessanter om hun naam aan te verbinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons voor- en najaarstoernooi, waarbij deelnemers uit de regio Achterhoek en Twente mee doen.

Daarom vinden wij een waardecheque, die flexibel kan worden ingezet, meer rechtdoen aan onze gezamenlijke behoefte. Bovendien denken we dat we hiermee beter in staat zijn alle sponsoren te bereiken. 

 

Hoe werkt het?

Wij hebben met 2 procedures vastgesteld hoe de waardecheques goed kunnen worden gebruikt:

Mochten er ondanks de instructie toch vragen zijn, neem dan contact op met de leden van sponsorcommissie.

De sponsorcommissie TV Mallumse Molen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468