Sponsor in de spotlight: Moon Touch Healing

04 maart 2023


De afgelopen maanden hebben we ook een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, waaronder ook Marije Vaanhold. Nu is zij niet alleen een nieuwe sponsor, maar ook pas sinds juli 2022 gestart met haar eigen praktijk. Hoe leuk dan ook om kennis te maken met deze nieuwe sponsor en wat meer te weten te komen over haar praktijk.

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Praktijk voor innerlijke rust en balans voor mens en dier.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
“Ik ben de eigenaresse en behandelaar holistische therapie”, legt Marije uit. “Ik geef verschillende soorten behandelingen, zoals reiki en pranic healing voor mensen en dieren aan huis of op afstand. Deze behandelingen kunnen helpen bij de meest uiteenlopende klachten, zowel fysiek als mentaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rug- of nekklachten, maar ook klachten door stress of burn-out. Ook ondersteun ik vrouwen bij hun zwangerschap. Voor dieren kun je denken aan dieren die niet lekker in hun vel zitten, angstig zijn of die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het herstellen na een operatie.”
Voor meer informatie verwijst Marije graag naar haar website (www.moontouchhealing.nl) waarop nog meer te lezen valt over haar, haar praktijk en de ervaringen van een aantal van haar cliënten. 

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
“Nee, heel vroeger wilde ik banketbakker of archeoloog worden”, vertelt Marije. “Ik ben nog altijd erg geïnteresseerd in geschiedenis. Uiteindelijk ben ik echter op de huishoudschool beland. Ik koos daar voor de richting verzorging. Vandaaruit liep ik stage als assistent in de praktijk van een huisarts, apotheek en tandarts. Dat laatste vond ik zo leuk, dat ik koos voor een functie als tandartsassistente.” 
Inmiddels werkt ze al bijna 10 jaar bij mondzorg Bijlsma in Diepenheim. Ze start al vroeg en als haar man niet thuiswerkt, gaat ze in de lunchpauze op en neer naar huis om haar vier Golden Retrievers uit te laten. Uit liefde voor haar honden is ze gestart met een cursus pranic healing. Deze behandelmethode is ontwikkeld door een wetenschapper en trok haar direct aan. Ze is, zoals ze zelf zegt – en ik kan dat beamen – geen zweverig type. Al gaan de behandelingen die zij geeft wel uit van de gedachte/overtuiging dat er meer is tussen hemel en aarde. 

Klik hier om het hele interview met Marije te lezen: https://www.tvmallumsemolen.nl/moontouchhealing

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468