Sponsor in de spotlight: Plus Koenders

22 januari 2023


Hoe leuk om eens een kijkje achter de schermen te kunnen nemen bij de Plus. De winkel is bekend terrein, maar door de deur bij de balie achter was ik nog nooit geweest. Nieuwsgierig liep ik de trap op naar boven en daar trof ik Annie Harmsen in haar kantoor met op een grote tafel heel veel kerstpakketten. Daarmee verraad ik meteen dat ik er even over gedaan heb om dit interview uit te schrijven 😉 Annie nam mij mee naar de ruimte ernaast en daar trof ik een mooie grote kantine met uitzicht over de parkeerplaats. Het was me van buiten nog nooit opgevallen moet ik zeggen. We namen plaats aan een tafel, maakten kennis en ik startte met de eerste vraag.

Kun je in één zin omschrijven waar je bedrijf voor staat?
Zorg voor goed eten, voor elkaar en voor de buurt.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf en wat houdt dat in?
Samen met haar man Marc Koenders leidt Annie de supermarkt al 21 jaar met veel plezier en enthousiasme. Ze vertelt over de diversiteit in het team en het belang van maatschappelijke betrokkenheid. Ze is niet alleen de franchise eigenaar van Plus Koenders, maar is ook actief in de medezeggenschapsraad van de school van haar kinderen, is voorzitter van de gymvereniging Odival en neemt deel aan de stuurgroep voor het lokaal sportakkoord. Ook is ze betrokken bij het haalbaarheidsonderzoek voor de Pickerhal.

Heb je dit altijd al willen worden? Zo niet, wat dan wel?
Zowel Annie als Marc zijn opgeleid en werkzaam geweest als slager. Oorspronkelijk wilden ze dan ook een slagerij beginnen. Uiteindelijk belanden ze allebei in een supermarkt en zijn samen werkzaam geweest in de Plus in Almelo. Toen de kans kwam om op de plek waar eerder Ter Koppele was gesitueerd een nieuw filiaal van de Plus op te zetten, grepen ze deze kans. Ze kenden beiden Eibergen nog niet, maar wisten wel dat ze een supermarkt in een dorp wilden. 

Klik hier om het hele interview met Annie en Marc te lezen: https://www.tvmallumsemolen.nl/pluskoenders

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 545 472 891

Sportpark de Bijenkamp

Rietmolenseweg 6
7151 MD Eibergen

KVK-nummer

40101468